Ιατρικές Υπηρεσίες
Στοιχεία επικοινωνίας

Κ.Θεοδώρου 8
25100 Αίγιο
Τηλ : 26910 23330
Fax : 26910 26817
Mail : info@aigiogyn.gr

Βιογραφικό

Βιογραφικό Σημείωμα
 
 Η Ιατρός Αντιόπη Κομνηνού γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1993 από το 28ο Γενικό Λύκειο Παγκρατίου Αθηνών με Άριστα και το 1999 πήρε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής, έλαβε μέρος σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα και απέκτησε Master Ιατρικής. Αμέσως μετά υπηρέτησε για ένα χρόνο ως Αγροτικός Ιατρός στο νησί της Αμοργού. Από το 2001 έως το 2006 εξειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας». Τα επόμενα τέσσερα χρόνια εξειδικεύτηκε στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ρίο». Συμμετείχε, επίσης σε πολλά ιατρικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Μετά την ολοκλήρωση της Ιατρικής της Ειδικότητας, η Ιατρός Αντιόπη Κομνηνού επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της το Αίγιο Αχαίας, όπου και θέλησε να αρχίσει την Ιατρική της καριέρα στη Μαιευτική και Γυναικολογία.
 
Τον Ιούνιο του 2011 άνοιξε το Σύγχρονο Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο στο Αίγιο.
 
Η Ιατρός Αντιόπη Κομνηνού ως γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας, έχει ως μοναδικό της σκοπό να αφοσιωθεί στην υγεία της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της.
 
Επίσης, θεωρεί τιμή και πρόνομιό της να υπηρετεί τις ασθενείς της, δημιουργώντας και θεμελιώνοντας σχέσεις ζωής μαζί τους.